PROJEKT ÖSSZEFOGLALÓ

Támogató neve: Pénzügyminisztérium
Kedvezményezett neve: Simo-Tech CNC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Projekt címe: Simo-Tech CNC Kft kapacitásbővítő eszközbeszerzése
Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 41,16 MFt.

A SIMO-TECH KFT. SIKERES PÁLYÁZATOT NYÚJTOTT BE A „MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK ESZKÖZBERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA PEST MEGYE TERÜLETÉN” CÍMŰ PÁLYÁZATI FELHÍVÁSRA, MELY KERETÉBEN 41,16 MILLIÓ FT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSI ÖSSZEGBEN RÉSZESÜLT.

A SimoTech CNC Kft. több mint 10 éves múltra visszatekintő, gépi forgácsolással foglalkozó vállalat. Főtevékenységük fémmegmunkálás (TEÁOR: 2562 ’08), azon belül profiljuk orvos diagnosztikai készülékek mechanikai alkatrészeinek gyártására, igény szerinti modulok szerelésére, valamint finommechanikai alkatrészek forgácsolására és gyártására orientálódik. Az alkatrész gyártáson kívül a cégeket a fejlesztési folyamatokban is segítik a terveik megvalósulása során szorosan együttműködnek a megrendelőkkel.

A projekt keretében a főtevékenységünk hatékonyságát javító kapacitást növelő rendszer (1 db DMP 70 nagy dinamikájú CNC megmunkáló központ, 1 db LOSMA ARGOS 9000 szűrő rendszer, 5 db LOSMA ICARUS M1 szűrő, 1150 m3/h szűrőteljesítménnyel) beszerzése történik, amely alapjaiban járul hozzá a cég termelékenységének és technológiai korszerűsítésének növeléséhez és a vállalat modernizálásához. A fejlesztés eredményeként a gépek beszerzésével szélesíthetjük szolgáltatási színvonalunkat. gyártókapacitásunk és hatékonyságunk növekszik melynek következtében javul növekedési és foglalkoztatási potenciálunk, gazdasági teljesítményünk erősödik. A beszerzés eredményeként a cég termelési kapacítása jelentősen növekszik, miközben környezetbarát technológiai fejlesztést valósítunk meg. A beszerzésre kerülő berendezések a műszaki-szakmai tulajdonságaik alapján hozzájárulnak ahhoz, hogy a jelenlegi termelési technológiát hozzáadott-értéknövekedést eredményező módon fejlesszük.

A projekt befejezésének tervezett időpontja: 2022. április 30.
Megvalósítás helye:.2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.
Támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2018_A/270

TÁMOGATÁS FORRÁSA

A Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból